Dentatur – Dental restaurering og orale implantater (2023)

Dentatur – Dental Restoration and Oral Implants (1)

 • 24. april 2023
 • 6 minutter med lesing
 • Sevil Kaderli
 • Ingen kommentarer

Tyrkia har noen av de beste tannklinikkene i verden, så det er ingen overraskelse at det er blant de mest populære destinasjonene for total munnrekonstruksjonsbehandlinger. Total munnrekonstruksjon brukes til å gjenopprette alle tenner i munnen ved hjelp av ulike typer proteser.

Å gjenopprette alle tennene i munnen kan være dyrt, men tyrkiske klinikker er også kjent for sine rimelige priser. Kvaliteten på tannlegeutstyr som brukes i de fleste tyrkiske klinikker er også høy.

Indeks

BEHANDLINGSOVERSIKT

PRIS

FRA £250

TIDSKALA

2 BESØK

ANESTESI

LOKAL

GARANTI

15 ÅR

Kostnad for full munnrekonstruksjon i Türkiye

Prisen på total munnrekonstruksjon avhenger av hvilken type protese som brukes til behandlingen og tannlegens erfaring med å utføre den.

Den billigste typen total munnrekonstruksjon er proteser. Komplette proteser som brukes når pasienten ikke har flere tenner i buen, festes i bløtvevet i pasientens munn og gjenoppretter delvis pasientens tannfunksjon.

Denne typen behandling har mange ulemper. Siden proteser er avtakbare, har de en tendens til å bevege seg og lar ikke pasienten bruke full kraft av bittet når han spiser.

FØR ETTER

Dentatur – Dental Restoration and Oral Implants (2)

Flere bilder

Proteser forhindrer heller ikke ansiktsbein- og muskelatrofi etter tanntap.

Tannimplantater i Türkiyeer en mer moderne og effektiv metode for å erstatte manglende tenner. De monteres permanent og har samme egenskaper som naturlige tenner. De kan forhindre ansiktsmuskelatrofi og tap av bentetthet forbundet med manglende tenner. Flere typer tannimplantatsystemer er egnet for å gjenopprette fulle buer av manglende tenner, men de mest populære blant dem er All-on-4 og All-on-6 tannimplantatsystemene. OAlt-på-4 tannimplantatersystemet er mer tilgjengelig, og det koster iden er sammenkrølletdet er £1600.

BehandlingerPeruStorbritanniaBesparelser
Alt-på-4£ 1.600£ 7.95073 %
Alt-på-6£ 2.400£ 10.75070 %
Alt-på-8£ 3.200£ 12.75066 %
3 kontra 6£ 2.400£ 10.75070 %
zirkoniumimplantater£ 1000£ 8.75066 %
Keramiske implantater£ 3.000£ 8.75066 %
Full munn
Gjenoppbygging
£ 4.400£ 16.00072 %
Unike implantater£400£ 1.75075 %

Priser

Hvilke behandlinger er inkludert i total munnrekonstruksjon i Türkiye

All-on-6-prosedyren er lik, men bruker seks tannimplantater for å forbedre stabiliteten i den faste broen. Imidlertid kan ikke alle pasientkjever støtte to ekstra implantater satt inn i kjeven utenBeingraft, da tettheten til kjeven kan være utilstrekkelig. Alt-på-6-prosedyren er litt dyrere ettersom den bruker flere implantater.

Implantatene som brukes i disse prosedyrene er formet som skruer. De fungerer som festepunkter for den faste brua. Bare fire eller seks implantater brukes til støtte fordi skruene legger betydelig press på pasientens kjeve.

Implantater har evnen til å smelte sammen med pasientens bein, og danner en sterk forbindelse mellom skruen og det omkringliggende beinvevet. Prosessen med å danne denne forbindelsen kalles osseointegrasjon.

Implantatene som brukes til All-on-4 og All-om-6 prosedyrene er laget av titanlegering. Titanimplantater er holdbare da de er laget av metall. Materialet er ikke-giftig, selv om en liten prosentandel av pasientene kan være allergiske mot titan.

Den faste broen er festet til implantatene ved hjelp av spesielle deler kalt abutments. De holder broen godt på plass. Selve broen kan lages av ulike typer tannporselen. Det er et hardt, slitesterkt materiale som perfekt etterligner utseendet til naturlig tannemalje. Porselen kan lages i forskjellige nyanser dersom pasienten ikke ønsker å ha utrolig hvite tenner. Noen typer moderne tannporselen kan til og med gjenskape den svake gjennomskinneligheten til naturlig tannemalje, men denne typen keramikk har dårligere strukturell integritet og kan bli skadet hvis pasienten er tilbøyelig til å knytte kjevene sammen.

Installasjonsprosessen for begge typer fullbue tannimplantatsystemer er den samme.

Første trinn er undersøkelse i klinikken. Pasientens kjever vil bli skannet for å lage et tredimensjonalt digitalt kart over beinvevet. Dette kartet brukes til å bestemme de strukturelt best egnede plasseringene for implantatplassering og for å velge den beste vinkelen for implantater.

Kirurgi kan starte etter skanningen. Pasientens munn vil bli bedøvet med lokalbedøvelse. Kirurgen vil gjøre snitt i tannkjøttet på de stedene som er bestemt av 3D-kjeveskanningen for å avsløre beinet. Skruer installeres i kjeven og tannkjøttet sys sammen igjen.

Etter installering av implantatene vil kirurgen plassere en spesiell lavtrykksbro over skruene, da den permanente broen ikke kan støttes av ikke-osseointegrerte skruer.

Oseointegrasjonsprosessen kan ta flere måneder, selv om de fleste pasienter må vente minst et halvt år før de installerer permanente proteser.

Pasienten må returnere til klinikken for å få montert sin faste faste bro.

Noen pasienter kan trenge ekstra tannbehandling før de installerer implantater. Noen menneskers nesehuler er svært nær overkjeven. Disse personene risikerer å perforere sinushulen under implantatplassering og bør ha enbrystløftoperasjon før implantasjon. Operasjonen vil flytte bihulene dine oppover slik at implantatene kan festes sikkert til kjevebenet uten å stikke hull i bihulene.

Noen menneskers bentetthet er utilstrekkelig til å støtte selv et All-On-4-implantat. Disse pasientene vil trenge en beintransplantasjon. Dette er en operasjon som øker bentettheten ved å transplantere ikke-essensielt tett beinvev inn i kjevene.

Andre prosedyrer som pasienten kan kreve er tanntrekking og kjeveortopedisk behandling.

Alt-på-6 tannimplantater i Türkiye

se detaljer

Alt-på-8 tannimplantater i Türkiye

se detaljer

Umiddelbar implantatbehandling i Türkiye

se detaljer

Fordeler og ulemper med tannimplantater med full munn i Türkiye

Fordelene med å få en fullstendig oral tannbehandling i Tyrkia er:

 • Den høye kvaliteten og lave prisen på tannbehandling.
 • Muligheten for å få et komplett utvalg av tannbehandlinger i en klinikk.
 • Ytterligere tjenester gjør å besøke Tyrkia for tannbehandling
 • Pasienter får online konsultasjoner og kontroller etter operasjonen.

Ulempene er:

 • Å reise til Tyrkia og tilbake tar tid, så tannbehandling kan ikke gjøres veldig raskt.
 • Pasienten må være i Tyrkia i minst en uke for å få installert implantatene, noe som kan være upraktisk for noen travle pasienter.
 • Mens pasienter mottar online konsultasjoner etter operasjonen, er det ingen praktisk måte å planlegge en personlig kontroll, da pasienten må reise til Tyrkia for å få en.

Hvorfor velge Full Mouth Reconstruction Tyrkia?

den er sammenkrøllettannklinikk i Türkiyebruker de beste forsyningene for bukkalimplantater for å garantere kvaliteten på operasjonene våre. Suksessrater for All-On-4 og All-On-6 implantater er større enn 99 %.

Klinikken vår tilbyr også tilleggstjenester for å gjøre reise og opphold i Tyrkia enkelt og problemfritt.

vanlige spørsmål

Tilleggstjenester for tannimplantater

Tilleggstjenester som tilbys av vår klinikk inkluderer overnatting på et VIP-hotell og transport innenfor landet. Pasienten kan også be om en guide og en tolk for å hjelpe ham bedre å forstå innbyggerne i Tyrkia.

Tannimplantater eller proteser, hva er bedre?

Tannimplantater er en betydelig bedre måte å få full munnrekonstruksjon på. Når pasienten ikke har flere tenner, må protesene støttes av munnhulens bløtvev. Dette betyr at proteser lett kan bevege seg over tungen eller kinnene og kan irritere vevet og forårsake stomatitt i protesen. Pasienten må lære å bruke proteser effektivt. Selv etter å ha mestret bruken, er de langt dårligere enn naturlige tenner og tannimplantater, siden pasientens bitekraft aldri når de nivåene som trengs for å spise hard mat. Proteser kan heller ikke forhindre bentap forårsaket av manglende tenner.

Tannimplantater har ikke alle disse ulempene og fungerer som naturlige tenner. De krever heller ingen rengjøring eller spesiell pleie. Den eneste pleie implantater trenger er ganske enkelt å børste dem to ganger om dagen.

Tannimplantat etter pleie

Etter installasjon av tannimplantater bør pasienter unngå hard mat til skruene osseointegrerer. Pasienten bør unngå røyking og alkohol, da de forsinker osseointegrasjon og helbredelse.

Legen vil foreskrive medisiner for å fremskynde helbredelsen, og pasienten må ta dem i den angitte perioden. Inntil tannkjøttet gror, bør pasienter unngå å berøre dem med fingrene eller tungen.

Når pasienter spiser, må de være forsiktige med å bite på de stedene hvor skruene er installert i kjevene deres. De bør prøve å tygge mellom implantatene.

Hvis pasienter har noen bekymringer angående behandling etter implantasjon, bør de gjøre detkontakt ossgjennom de elektroniske konsultasjonskanalene som er gjort tilgjengelige for dem etter operasjonen.

Del denne historien!

attester

Anbefalte innlegg

Kostnad for komplett implantatsett i Türkiye

Sevil Kaderli26.04.2023

Se mer informasjon "

Total munnrekonstruksjon i Türkiye

Sevil Kaderli24.04.2023

Se mer informasjon "

Tannimplantater i Türkiye

Sevil Kaderli19.04.2023

Se mer informasjon "

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felter er merket*

FAQs

What happens if your dental implant gets infected? ›

The infection can lead to slower healing and poor healing, not to mention potential problems with the implant fusing with the tissues of the mouth. This problem can happen in the months following oral surgery or years down the road as a result of gum disease and advanced tooth decay.

How do you treat an infected dental implant at home? ›

Can You Treat a Dental Implant Infection at Home? You cannot treat a dental implant infection at home without the supervision of an implant dentist. An implant dentist must examine your implant, surrounding gum tissue, and bone. You will need an x-ray to determine whether the infection damaged your bone.

Why do I have a taste in my mouth after a dental implant? ›

When a dental implant is inserted into the jaw bone, it irritates the nerve endings in that area and can give off a metal taste. With time, this sensation should fade, but ask your dentist for help if it persists. The metallic taste is just one of the many after-cases when you had a dental implant.

What is the most common site for implant failure? ›

Repeated failure of implants occurred numerous times in the maxilla, especially in the maxillary molar area, which is thought to be due to poor bone quality and excessive overloading, as similarly seen in previous studies.

Can I get a refund for failed dental implant? ›

You can get a refund for a failed dental implant with these steps: Ask your new implant dentist to help you get a refund. Tell your current dentist that you are willing to report the issue to the state dental board. If your insurance company partially paid for any of your implant services, report the issue to them.

Can a dental implant infection be seen on an xray? ›

Diagnosing an Infected Dental Implant

One of the first things Dr. Kong will do is to take a dental x-ray of the infected dental implant to see if there's any radiographic bone loss. He may also gently probe around the implant to assess the degree of the infection and inflammation.

What does an infected implant look like? ›

Features of an infected dental implant are similar to those of gum disease and can include one or more of the following symptoms: Loose or wobbly implant. Red or puffy gums around the implant. Icky taste.

Can an infected implant make you sick? ›

As the infection attacks the bone, the bone begins to deteriorate. Thus, the implant loses its base of support and may start to feel loose. In severe cases, the infection can sneak into the bloodstream and cause systemic health issues. Surgical intervention is usually necessary to address peri-implantitis.

What are the first signs of implant rejection? ›

Signs of damage include numbness or tingling in the tongue, lips, gums, or face. Foreign body rejection doesn't occur often, but can happen. This is when the body rejects an implant. Signs of rejection include increased pain at the implant site, swelling, fever, and chills.

Can a dental implant be fixed if it fails? ›

Failed Dental Implant Treatment

If an implant needs to be replaced, they will take it out and gently clean the area. If the bone is intact around the area of the removed implant, no bone graft will be necessary. If there is bone loss, we may place a bone graft to improve the site for replacing the implant.

When are dental implants most likely to fail? ›

However, failures in implants are also common. Failure rates are early failure and late failure. Early failure is one that failed osseointegration within several weeks to months. Bone necrosis, bacterial infection, surgical trauma, inadequate initial stability, and early occlusal loading can result into early failure.

What is the most common complication of dental implant? ›

The most common dental implant complication is when the implant and bone do not bond. If this happens, we can simply take the implant back out easily and painlessly. We may be able to place a new implant immediately or we will wait a few months to give your bone time to heal.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 24/11/2023

Views: 6578

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.