Hvordan planlegge en virtuell begravelse eller minnestund (2023)

Hvordan planlegge en virtuell begravelse

Det er ingen vei utenom det – teknologi påvirker alt rundt oss og hver begivenhet vi feirer. Dette inkluderer stadig flere begravelser og minnesamvær. Med fremveksten av Zoom og andre live-streaming-plattformer, hedrer familier sine kjære med en samling som inkluderer minst en slags virtuell komponent.

Enten på grunn av økonomiske årsaker, helse- eller værrelaterte reiseproblemer, eller et ønske om å innkvartere fjerne venner og kjære, leter mange familier etter alternativer til tradisjonelle "virkelige" sammenkomster. Å være vertskap for en virtuell begravelse eller minnesmerke for live streaming er et alternativ som øker i popularitet.

Er denne nye måten å hedre en kjær den rette løsningen for familien din? Det kommer an på. Men hvis du synes ideen er interessant, så les videre for å lære mer om hvorfor virtuelle begravelsestjenester er en av de hotteste trendene i bransjen, eller klikk på lenken nedenfor for å lære mer om Farewellings virtuelle begivenhetstjenester.

Hvis du allerede vet at du vil legge til et virtuelt element til minnearrangementet ditt, kan vi hjelpe deg med å lage en personlig hyllest som er så mye mer enn en vanlig videokonferanse. Klikk her for å lære mer om livestream-tjenestene våre for minnesmerker.

Hva i all verden er en virtuell begravelse?

En virtuell begravelse eller feiring av livet betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. Noen ser det som en alt-online, samarbeidende minnegudstjeneste der familie og venner digitalt kan feire og minnes sin kjære. Det kan være så enkelt som å slå på den bærbare datamaskinen, mobilenheten, nettbrettet eller stasjonær datamaskin og aktivere en videostrøm. Det er en sanntidsstrøm som kan kringkastes fra et sted eller ganske enkelt deles med folk hjemme. Vanligvis, som med enhver feiring av livet eller minnesmerke, inkluderer den elementer som taler, opplesninger, en lysbildefremvisning eller andre gruppeaktiviteter som kan gjøres eksternt, som å tenne et lys eller fortelle historier.

Avhengig av plattformen kan begivenheten tas opp for å lage et digitalt arvestykke som kan deles og ses senere. Andre ser på en livestream av begravelse som et element som kan kombineres med et personlig arrangement for å imøtekomme fjerne kjære eller på grunn av plass eller andre begrensninger. I dette tilfellet deltar noen mennesker personlig, mens de som ikke kan være fysisk tilstede bare kobler seg til via en Zoom-lenke eller en annen plattform hvor de kan være vitne til og delta på begravelsen eller minnegudstjenesten.

Noen fordeler med en virtuell begravelse

Hvorfor hoppe over eller fremheve en tradisjonell begravelsesplan med en nettbasert tjeneste? Her er noen av fordelene ved å velge en virtuell begravelse, enten det er eller ikkefullstendigvirtuelt eller som en del av en virkelig hendelse.

  • Sosial distansering:Nylige hendelser, inkludert COVID-19-pandemien, har endret måten folk kan samles på. Sosial distansering kan være vanskelig når venner og familie samles til en stor begravelse eller livsfeiring. I stedet for å be alle om å bruke masker og holde seg 6 fot fra hverandre, hvorfor ikke endre begravelsesplanen din for å imøtekomme den nye normalen? Virtuelle begravelsestjenester lar kjære delta på komfortnivå, med begravelsesstrømmetjenester tilgjengelig hjemmefra.
  • Langdistansereiser:Selv i mindre turbulente tider, når familie og venner er spredt over hele landet, kan det være en utfordring å gi folk nok tid til å reise til begravelsen. Pårørende må ikke bare planlegge fridager, turer i siste liten kan også være dyre. Ta trykket av familien din ved å tillate oppmøte i begravelsestjenesten fra et hvilket som helst sted gjennom virtuelle begravelsestjenester.
  • Budsjett:Tenk på alt som går inn i tradisjonell begravelsesplanlegging. Noen ganger kan det være en økonomisk belastning for familien å bestille et lokale og innkvartere en stor gruppe mennesker til begravelsen eller mottakelsen etterfulgt av mat og drikke. I stedet for å bekymre deg for sitteplasser, forfriskninger og parkering, kan du gjøre ting mer økonomisk (og noen ganger enklere fra et planleggingsperspektiv) ved å arrangere en virtuell minnegudstjeneste. Ikke bare sparer de tid og eliminerer stresset med å planlegge et stort arrangement, virtuelle minnetjenester kan også være rimeligere enn en personlig sammenkomst.

Nå som du har sett fordelene med å planlegge virtuelle begravelsestjenester, er neste spørsmål hvor skal jeg begynne? Hjulet trenger ikke å bli funnet opp på nytt. Hvis du er vert for en enkel minnegudstjeneste der alle ringer inn fra sitt eget sted, men du trenger hjelp til å sette det sammen (tenk en lysbildefremvisning, fine åpningsbilder osv.), er et annet alternativ å sette opp en rask gratis samtale med vår partnere nedenforGatheringUs. De bruker Zoom-plattformen og kan hjelpe deg med å organisere og tilpasse programmet. Dessuten tar de seg av den tekniske siden av ting for å få arrangementet til å gå knirkefritt. De tilbyr til og med en kort repetisjon for å sjekke høyttalernes mikrofoner og kameraer, og de tilbyr teknisk støtte for alle deltakere som trenger litt håndtak.

Hvis du er vert for en virtuell begravelse (hvor liket er til stede), må du velge et begravelsesbyrå for å hjelpe deg med disse ordningene. Still spørsmål om begravelsesbyråets mulighet til å sende en begravelse direkte. Noen er bedre utstyrt og mer teknisk kunnskapsrike enn andre. Hvis du finner et begravelsesbyrå du liker, men ikke kan hjelpe deg med en virtuell begravelse, kontakt oss direkte på concierge@myfarewelling.com.

Hvis du er vert for et virtuelt minnesmerke eller livsfeiring (vanligvis dager, uker eller måneder etter begravelsen eller kremasjonen og uten at kroppen er tilstede), er det første trinnet å bestemme om du skal livestreame minnesmerket fra en plassering, eller bare sette på en hjemmeproduksjon. Hvis det er veldig grunnleggende og hjemme, kan du enkelt hoste det selv via en Zoom-konto eller annen plattform, men merk at disse har begrensninger når det gjelder stil og funksjonalitet. Det som kan være greit for et kontormøte er kanskje ikke opp til dine standarder eller en viktig følelsesmessig hyllest til noen spesiell. Hvis du ønsker å lage et interaktivt, mer stilig nettarrangement med teknisk støtte og mye panache, ta en titt på vårtSiden med virtuelle hendelser. Vi har slått oss sammen med livestreaming-ekspertene på Cadenza for å kombinere teknologi og stil for noe virkelig vakkert, moderne og sømløst.

Mange beslutninger om begravelsesplanlegging er de samme for personlige og virtuelle begravelsestjenester. For eksempel må du fortsatt velge urne eller gravsted, minneprodukter og alt annet knyttet til måten din kjære skal begraves på. Du må også håndtere andre praktiske saker, inkludert papirarbeid, transport, eiendomsforvaltning og mer.

For mer informasjon om teknologien og logistikken ved direktesending av en begravelse eller minnegudstjeneste, sjekk ut denne grundige guidenHvordan streame en begravelse live.

Se også etter verktøy som tilpasser opplevelsen. Du kan for eksempel brukeAnimotofor å lage en video eller lysbildefremvisning. Eller,hyllester en flott ressurs for å samle korte videoer fra venner og familie og deretter konsolidere klippene til presentasjonsverdige medier.

Gjesteetikett: det du trenger å vite for å delta i en virtuell begravelse

Hva er riktig etikette når noen inviterer deg til en virtuell begravelsestjeneste? Her er noen ting du trenger å vite for å unngå detDeGjester som forstyrrer de mest rørende øyeblikkene av en hendelse:

  • Ankomme tidlig:While you don't have to worry about directions or parking, it's wise to plan your schedule so that you're online at least five minutes before the funeral begins. This buffer of time gives you the opportunity to troubleshoot when you encounter technical glitches. Depending on the platform, you may have to wait for the host to let you in, so be patient. As with weddings, funerals sometimes start a little late.
  • Unngå distraksjoner:Vær til stede under de virtuelle begravelsestjenestene. Slå av sosiale medier-kontoer og motstå fristelsen til å multitaske på datamaskinen din. Kom til arrangementet som om du var der personlig - gi begravelsen din fulle oppmerksomhet.
  • En kjole:Hvis den virtuelle minnetjenesten er interaktiv, er sjansen stor for at du er på kameraet.Kle deg etter omstendigheteneFor arrangementet. Børst håret, sminke deg slik at du er presentabel under gudstjenesten.
  • Bakgrunn:Vurder omgivelsene dine. Hva vil bli sett i videoen? Det er viktig å rydde opp i bakgrunnsområdet, siden et rotete hus kan distrahere andre begravelsesgjester. Det trenger ikke å være perfekt Pinterest, men sørg for at bakgrunnen din ser rimelig presentabel ut.
  • Slå lyden av deg selv:Er du en planlagt foredragsholder for begravelsen? Vær stille til det er din tid for å snakke. Demping av enheten din eliminerer bakgrunnsstøy som kan forstyrre andre høyttalere. Når du snakker, snakk tydelig og sakte for å imøtekomme personer med tregere internettforbindelser.

Enten du planlegger en virtuell begravelse eller deltar som gjest, vær åpen for denne moderne måten å feire noens liv på. Det er utrolig at vi kan bruke teknologi til å få kontakt med venner og familie rundt om i verden for en felles sak!

Avskjedsredaktørene våre gjennomgår og kuraterer kontinuerlig ressurser for å hjelpe deg med planleggingen. Vi kan motta en liten provisjon fra alle kjøp gjort via lenkene.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 22/09/2023

Views: 5673

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.