Miley Cyrus deler bilder av hennes bedring etter å ha trukket tennene (2023)

Mandag kveld møtte hun kjæresten for en romantisk middagsdate.

Men Miley Cyrus vil ikke spise ute siden hun nettopp har fått fjernet noen tenner og er i en smertefull bedring.

Onsdag la den 22 år gamle sangerinnen og skuespillerinnen ut bilder av seg selv på Instagram og gikk til og med så langt som å dele et bilde av de fem perleskimrende hvite som ble trukket ut.

Rull ned for videoer

Ouch: Miley Cyrus har nettopp fått fjernet flere tenner, og etterlot henne i en smertefull bedring, ifølge flere bilder hun la ut på Instagram onsdag

På det ene bildet fremstår hitmakeren Party In The USA fortumlet, med det ene øyet halvlukket og munnen halvåpen, mens han har på seg en rød hettegenser.

Hun skrev bildeteksten til den sminkefrie selfien: «Ouch puffy AF»

En annen selfie viser gasbind gjemt inn i den ene siden av munnen hennes med teksten: "Redd meg. JÆVEL MIZZY."

Fruktene av tannlegens arbeid: Den 22 år gamle sanger-skuespillerinnen gikk så langt som å dele et bilde av sin utvunnede perlemor

I bedring: Synlig i en sminkefri selfie er gasbindet stukket inn i den ene siden av munnen hennes, med teksten: 'Redd meg. JÆVEL MIZZY'

ET BLIK I MILEYS MUNN

TMZ snakket med en tannlegeassistent som tilbød seg å vurdere Cyrus' røntgen

– Miley har finér på alle overtennene

– Sangeren hadde en rotfylling på et tidspunkt

- Hun vil kanskje ta en ny røntgen, da hun kan ha noen hull

- Visdomstennene hennes må ut snart (de øverste er berørt og kan utgjøre et stort problem for de andre jekslene hvis de ikke behandles snart)

Hun delte også et bilde med moren sin, Tish, og la til at hun er en flott sykepleier.

Miley hadde ikke for mye smerte til å lage en collage også. Hun la ut et bilde på Instagram som viser to tannleger som opererer på et bilde av hennes blunkende, tungelogrende ansikt.

Det ville barnet skrev: "Twas in da best handzzzz doe Nurse @cheythom & Dr. @stellamaxwell tok goooood currrr from me & muah pearly whites."

Tirsdag delte hitmakeren et røntgenbilde av tennene hennes.TMZspurte en tannlegeassistent om å gjette hva Hannah Montana-stjernen trengte å gjøre, og tilbakemeldingen var at Cyrus hadde visdomstenner som måtte trekkes ut, noe hun sannsynligvis gjorde på onsdag.

Eksperten hevdet også at Miley har finér på de øverste fortennene.

Kreativt: Det ville barnet delte denne snappen og skrev: «Twas in the best handzzzz doe Nurse @cheythom & Dr. @stellamaxwell tok goooood currrr fra meg & muah pearly whites.»

I mellomtiden skal Miley ha blitt gjenforent med kjæresten Patrick Schwarzenegger på mandagunderholdning i kveld, som oppdaget henne for sushi på Kiwami i Studio City, Los Angeles.

Det manglet ikke på å kysse, holde hender, ta bilder og le – tydeligvis til tross for rykter om at de kan ha gått fra hverandre.

ET rapporterer at Miley og Patrick holdt en lav profil mens de spiste ved et hjørnebord på den private terrassen, og hilste glade på venner de gikk forbi under måltidet.

Det var første gang paret ble sett sammen siden Arnold Schwarzenegger og Maria Shrivers sønns ville tur til Mexico.

UTTREKNING AV VISDOMSTENN – HVA ER INKLUDERT

Ifølge webmd.com trekkes visdomstenner ut av en tannlege eller oral kirurg.

Kirurgi kan utføres på sykehus, spesielt hvis alle visdomstennene trekkes ut samtidig eller hvis det oppstår komplikasjoner.

Før du fjerner en visdomstann, vil tannlegen bedøve området der tannen skal fjernes med lokalbedøvelse. Generell anestesi kan brukes, spesielt hvis flere eller alle visdomstenner fjernes samtidig.

Generell anestesi forhindrer smerte i hele kroppen og forårsaker døsighet under prosedyren. Tannleger vil sannsynligvis anbefale å ikke spise eller drikke etter midnatt natten før operasjonen for å være bedre forberedt på anestesi.

For å fjerne visdomstanden åpner en tannlege tannkjøttet over tannen og fjerner eventuelle bein som dekker tannen. Han eller hun skiller vevet som forbinder tannen til beinet og fjerner deretter tannen. Noen ganger vil tannlegen kutte tannen i mindre biter for å gjøre den lettere å fjerne.

Etter at tannen er fjernet, kan det være nødvendig med sting. Noen tråder løses opp over tid og noen må fjernes etter noen dager. En brettet bomullspute plassert over såret vil bidra til å stoppe blødningen.

Restitusjonsfasen varer bare noen få dager. Smertestillende midler som foreskrevet av tannlege eller oral kirurg.

Pumpet opp: Mileys kjæreste Patrick Schwarzenegger ble sett på treningssenteret tirsdag etter å ha forlatt hjemmet sitt i Los Angeles

Gi slipp: The Wrecking Ball-hitmakeren festet på den nyåpnede nattklubben Omnia i Las Vegas søndag

Miley Cyrus shares photos of her recovery after having her teeth pulled (1)

Følg

Hvis du foretar et kjøp gjennom lenkene på denne siden, vil MailOnline motta en tilknyttet provisjon

Miley Cyrus shares photos of her recovery after having her teeth pulled (2)

Se klar til å feste med Mileys Prada-plattformer

Nå er dette et par festsko hvis vi noen gang har sett noen!

Fra plattformhælen til det metalliske materialet ser disse hælene ut som klare til å treffe dansegulvet. Faktisk gir de glamorøse disco-vibbene et stort nikk til de dvelende syttitallspåvirkningene som vår/sommer '15 er full av.

Ved siden av skjørt i semsket skinn, bjellebukser og bondebluser, er platåsko en fast del av tiden og har blitt gjenopplivet denne sesongen av toppdesignere som Saint Laurent, Miu Miu og Prada.

Prada har imidlertid alltid hatt en viss forkjærlighet for plattformer. Så mye at de har blitt en av hennes mest ikoniske stiler. Mileys par er fra en tidligere sesong, men klikk høyre for å oppdage merkets nåværende versjon.

Takket være den store syttitallstrenden er også hovedgaten full av festverdige plattformer! Dunes metalliske tall er det beste nikk til Mileys Prada-originaler, men vi vil være stjerneklare på Kurt Geigers par!

Patrick kom tilbake til Los Angeles forrige uke, men Miley hadde allerede fløyet til Austin, Texas, hvor hun overrasket fansen med en opptreden på SXSW-festivalen.

Hitmakeren The Wrecking Ball ble sett kose seg med Bangerz-produsenten og rapperen Mike Will Made-It, som hun var romantisk knyttet til i fjor.

Miley dro deretter til Las Vegas hvor hun opptrådte på nattklubben Omnia på søndag.

Bilder dukket opp 15. mars av Patrick som ble tatt i en clinch og tilsynelatende tatt kroppsbilder av en pen bikinikledd brunette, men han nektet for at de var noe mer enn venner.

Opptreden på scenen: Hun gjorde en overraskende opptreden med sin Bangerz-produsent Mike Will Made It på SXSW i Austin, Texas sist torsdag

Nær bånd: Miley ble romantisk knyttet til rapperen og musikkprodusenten i fjor

Pizzagründeren skrev på Twitter: "Omg. Det er en av mine beste venner... ville ALDRI gjort noe mot kjæresten min... Jenter har mannlige venner og gutter har venner som er jenter...'

En uke senere viste flere bilder fra samme dag Patrick med tidligere flamme Taylor Burns mens hun gned solkrem på ryggen hans.

Patrick skal ha datet Taylor i et år før han ble sammen med Miley, som han har vært sammen med i rundt fem måneder.

Lykkelig par: Miley og Patrick, 21, avbildet i februar, sies å ha gått fra hverandre, selv om de ble gjenforent for en romantisk middag i Studio City på mandag

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 04/09/2023

Views: 5675

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.